Je lievelingsdier in je slaapkamer?

januari 24, 2013 | Binnen, Decoratie

Niet echt natuurlijk, maar als muurschildering. Jouw lievelingsdier in zijn lievelingsomgeving. Een dolfijn in de zee of een krokodil in een rivier? Bekijk de foto’s van de dieren die de Keurschilder al gemaakt heeft. Binnenkort jouw muurschildering op deze website?  

Uw eigen logo op de muur geschilderd

januari 24, 2013 | Bedrijfspand, Decoratie, Schilderwerk

De Keurschilder is een schilder die veel ervaring heeft in zeer divers schilderwerk. Niet alleen het schilderen van deuren, kozijnen en muren is zijn vak, maar de Keurschilder is ook iemand die goed kan fijnschilderen. Bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in uw bedrijfspand. Zo ziet iedereen die binnenkomt in de hal dat hij op het juiste adres…

Kunst in je woonkamer op de muur

januari 7, 2013 | Binnen, Decoratie

Een Keurschilder houdt ervan om precies en netjes te werken. Dat is zijn vak. Dat is schilderen. Wilt u dat het monumentaal pand in oude luister wordt hersteld? Of heeft u eigen ideeën over een muurschildering in uw voor- of woonkamer?

Restauratie en reparatie aan uw schilderwerk

januari 5, 2013 | Decoratie, Foto's, Monumenten, Schilderwerk

Monumentale panden restaureren. Dat is een echte klus voor De Keurschilder. Een Keurschilder houdt van zijn werk en wil graag uw huis of bedrijfspand nog mooier maken.