Over de Keurschilder

De vereniging van Keurschilders is een coöperatief samenwerkingsverband, met een netwerk van schilders, dat kwaliteit, passie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wat mag u van een Keurschilder verwachten?

Kwaliteit

Voordat een schilder zich Keurschilder mag noemen moet hij zijn vakmanschap tonen middels een proeve van bekwaamheid waarbij een kwaliteitscontroleur een dagdeel meeloopt om te kijken op welk niveau deze schilder werkt.

Passie

Een Keurschilder is iemand die trots is op zijn vak. Hij volgt cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en ontwikkelt samen met zijn mede Keurschilder nieuwe methodieken en producten om zodoende goed aan te kunnen sluiten bij de wensen van de klant.

Duurzaamheid

Omdat wij sterk geloven dat een beter milieu begint bij jezelf houden wij hier tijdens en na onze werkzaamheden rekening mee. Zo hebben wij een speciaal systeem om de kwasten die wij gebruiken schoon te maken op een manier waarbij er geen belasting voor het milieu optreedt. Dit lijkt logisch en toch gebeurt dit in de meeste gevallen niet. Ook weet u bij ons zeker dat de overgebleven verf en andere materialen die belastend zijn voor het milieu op een verantwoorde manier worden afgevoerd en verwerkt.

Drost Coatings

Mede naar aanleiding van het bovenstaande hebben wij na uitvoerig onderzoek een bewuste keuze gemaakt om samen te werken met Drost verf uit Venlo. Dit meer dan 100 jaar oude familiebedrijf is een van de voorlopers op het gebied van duurzaamheid in de verfbranche. Door deze samenwerking kunnen wij de klanten een volwaardig product leveren en kunt u er verzekerd van zijn dat wij het beste halen uit zowel de schilder als de verf. Dit komt onder meer naar voren in het verftechnisch rapport dat u bij deze offerte aangeleverd krijgt. U kunt dit zien als een extra service waarbij er, naast de schilder, ook een professional op het gebied van verf naar de beste mogelijkheden voor het schilderwerk aan uw woning heeft gekeken. Dit advies wordt dan ook door de Keurschilder in de offerte die hij voor u gemaakt heeft meegenomen.