Schilderwerk binnenshuis geschilderd door een Keurschilder

Regulier schilderwerk en onderhoud binnenshuis

maart 29, 2013 | Binnen

Een Keurschilder kan decoratief schilderen, imitaties van hout of marmer maken, prachtige muurschilderingen maar u kunt een Keurschilder natuurlijk ook voor het reguliere schilderwerk vragen. Kozijnen, deuren, plafonds; al het binnenwerk dat geschilderd moet worden past binnen de werkzaamheden van een Keurschilder. 

Marmer: echt of imitatie?

januari 24, 2013 | Binnen, Imitaties, Monumenten

Zegt u het maar: wilt u onbetaalbaar echt marmer? Of kiest u voor duurzaam imitatie-marmer? Ziet u het verschil?   Op de foto’s ziet u imitatie-marmer. Omdat de Keurschilder alle soorten marmer kan namaken, zal het resultaat precies op uw wensen aansluiten en passen bij de omgeving waar het zich zal bevinden. Misschien bij u…

Je lievelingsdier in je slaapkamer?

januari 24, 2013 | Binnen, Decoratie

Niet echt natuurlijk, maar als muurschildering. Jouw lievelingsdier in zijn lievelingsomgeving. Een dolfijn in de zee of een krokodil in een rivier? Bekijk de foto’s van de dieren die de Keurschilder al gemaakt heeft. Binnenkort jouw muurschildering op deze website?  

Uw eigen logo op de muur geschilderd

januari 24, 2013 | Bedrijfspand, Decoratie, Schilderwerk

De Keurschilder is een schilder die veel ervaring heeft in zeer divers schilderwerk. Niet alleen het schilderen van deuren, kozijnen en muren is zijn vak, maar de Keurschilder is ook iemand die goed kan fijnschilderen. Bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in uw bedrijfspand. Zo ziet iedereen die binnenkomt in de hal dat hij op het juiste adres…

Uw bedrijfspand in een nieuw jasje

januari 24, 2013 | Bedrijfspand, Buiten

De Keurschilder is thuis op alle markten. Als het maar met schilderen te maken heeft. Uw bedrijfspand is hét visitekaartje voor uw klanten die langskomen. Het is belangrijk dat het gebouw van binnen en buiten de juiste uitstraling heeft. En daar kunnen we u bij helpen!

Kunst in je woonkamer op de muur

januari 7, 2013 | Binnen, Decoratie

Een Keurschilder houdt ervan om precies en netjes te werken. Dat is zijn vak. Dat is schilderen. Wilt u dat het monumentaal pand in oude luister wordt hersteld? Of heeft u eigen ideeën over een muurschildering in uw voor- of woonkamer?

Restauratie en reparatie aan uw schilderwerk

januari 5, 2013 | Decoratie, Foto's, Monumenten, Schilderwerk

Monumentale panden restaureren. Dat is een echte klus voor De Keurschilder. Een Keurschilder houdt van zijn werk en wil graag uw huis of bedrijfspand nog mooier maken. 

Dit plafond is strak geschilderd met de kleur wit.

De Keurschilder luistert en geeft advies

januari 4, 2013 | Binnen, Foto's, Schilderwerk

Wilt u een strak geschilderd wit plafond? Of dacht u meer aan iets met veel kleur? De Keurschilder geeft u advies over ruimtegevoel- en inrichting en luistert naar uw wensen.