De Keurschilder op de Bouwbeurs groot succes

februari 18, 2013 | Nieuws

De Keurschilder op de Bouwbeurs in Utrecht aan het schilderen

De Keurschilder op de Bouwbeurs in Utrecht aan het schilderen

Van 4 tot en met 9 februari 2013 vond de tweejaarlijkse Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Ruud de Wijs stond daar namens De Keurschilder. En dat was voor de coöperatie een groot succes.

Na de nodige aandacht in de SchildersVakkrant en discussies op LinkedIn waren veel schilders nieuwsgierig geworden naar de coöperatie De Keurschilder. Met al hun vragen kwamen ze naar de stand toe.

Ruud sprak met veel geïnteresseerde schilders en opdrachtgevers. Tijd om te schilderen had hij nauwelijks. Ruud de Wijs wilde als schilder met 30 jaar ervaring (en nog steeds niet uitgeleerd) laten zien wat een Keurschilder kan en graag doet. Met een schildersezel, penseel en verf liet hij de aanwezige bezoekers een kunstig schilderwerk zien.

Zodra Ruud twee minuten zijn kwast vast had, stonden veel bezoekers om hem heen om te kijken. Een echte vakman op de Bouwbeurs. Ruud stond dan de bezoekers direct te woord en vertelde over De Keurschilder. Veel aanmeldingen voor de nieuwsbrief kwamen binnen. Binnenkort zal dus de eerste nieuwsbrief verschijnen.