Schilderwerk binnenshuis geschilderd door een Keurschilder

Regulier schilderwerk en onderhoud binnenshuis

maart 29, 2013 | Binnen

Een Keurschilder kan decoratief schilderen, imitaties van hout of marmer maken, prachtige muurschilderingen maar u kunt een Keurschilder natuurlijk ook voor het reguliere schilderwerk vragen. Kozijnen, deuren, plafonds; al het binnenwerk dat geschilderd moet worden past binnen de werkzaamheden van een Keurschilder. 

Marmer: echt of imitatie?

januari 24, 2013 | Binnen, Imitaties, Monumenten

Zegt u het maar: wilt u onbetaalbaar echt marmer? Of kiest u voor duurzaam imitatie-marmer? Ziet u het verschil?   Op de foto’s ziet u imitatie-marmer. Omdat de Keurschilder alle soorten marmer kan namaken, zal het resultaat precies op uw wensen aansluiten en passen bij de omgeving waar het zich zal bevinden. Misschien bij u…

Je lievelingsdier in je slaapkamer?

januari 24, 2013 | Binnen, Decoratie

Niet echt natuurlijk, maar als muurschildering. Jouw lievelingsdier in zijn lievelingsomgeving. Een dolfijn in de zee of een krokodil in een rivier? Bekijk de foto’s van de dieren die de Keurschilder al gemaakt heeft. Binnenkort jouw muurschildering op deze website?  

Kunst in je woonkamer op de muur

januari 7, 2013 | Binnen, Decoratie

Een Keurschilder houdt ervan om precies en netjes te werken. Dat is zijn vak. Dat is schilderen. Wilt u dat het monumentaal pand in oude luister wordt hersteld? Of heeft u eigen ideeën over een muurschildering in uw voor- of woonkamer?

Dit plafond is strak geschilderd met de kleur wit.

De Keurschilder luistert en geeft advies

januari 4, 2013 | Binnen, Foto's, Schilderwerk

Wilt u een strak geschilderd wit plafond? Of dacht u meer aan iets met veel kleur? De Keurschilder geeft u advies over ruimtegevoel- en inrichting en luistert naar uw wensen.