Keurschilder worden?

  • Bent u schilder of heeft u een eigen schildersbedrijf?
  • Wilt u meer tijd besteden aan het schildersvak?
  • Heeft u moeite om nieuwe klanten te vinden of wilt u uw klantenkring uitbreiden?
  • Bent u een schilder met diploma’s en bereid uw kennis te delen met andere schilders?

Dan bent u binnenkort misschien een Keurschilder!

Wat is De Keurschilder?

De Keurschilder is een coöperatie, een samenwerkingsverband tussen meerdere schilders(bedrijven), gevestigd in Nederland. Een Keurschilder is ook iemand die trots is op zijn vak en werkt met passie. Hij volgt cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en ontwikkelt samen met zijn mede-Keurschilders nieuwe methodieken en producten om goed aan te kunnen sluiten bij de wensen van de klant.

Een Keurschilder schildert met passie

Een Keurschilder is lid van de coöperatie en denkt mee over de visie van De Keurschilder en maakt gebruik van de voordelen die de coöperatie biedt.

Wat kunt u als schilder van de coöperatie verwachten?

De coöperatie zorgt ervoor dat u weer schilder kunt zijn. Het schildersvak wordt weer belangrijk. Uw administratie kunt u uit handen geven. Daardoor heeft u meer tijd voor het daadwerkelijke schilderwerk en dus voor de klant.
De coöperatie biedt aan om uw website en uitstraling te professionaliseren. U mag het merk van De Keurschilder dragen en uitstralen.

Wat zijn de voordelen?

Als Keurschilders staan we samen sterk. Samen weten we veel en kennen we veel mensen. Samen zijn we beter zichtbaar in de markt als kwaliteitsschilders, als Keurschilders. Samen kunnen we grotere klussen aanpakken. Samen kunnen we ons onderscheiden.

Samen staan de Keurschilders sterk

U kunt als Keurschilder alle aandacht schenken aan het schilderwerk. U hoeft zich niet meer bezig te houden met bijzaken. U krijgt een grotere klantenkring en dus meer werk, u wordt een betere schilder en deelt advies en kennis met andere Keurschilders. Bovendien krijgt u grote kortingen op de verf van Drost Coatings.

Drost Coatings

Een Keurschilder schildert met verf van Drost Coatings

Een Keurschilder schildert met verf van Drost Coatings

Gezien onze wensen als coöperatie om kwaliteit te leveren, hebben wij na uitvoerig onderzoek een bewuste keuze gemaakt om samen te werken met Drost Coatings uit Venlo. Dit meer dan 100 jaar oude familiebedrijf is een van de voorlopers op het gebied van duurzaamheid in de verfbranche.

Naar aanleiding van een door een opdrachtgever aangevraagde offerte, levert Drost Coatings een verftechnisch rapport. Een professional op het gebied van verf kijkt naar de beste mogelijkheden voor het schilderwerk.

Een verftechnisch rapport bij de offerte

Zo kunt u als Keurschilder een offerte met persoonlijk en deskundig advies aanbieden en zo een hoogwaardig product leveren aan de opdrachtgever.

Voorwaarden om Keurschilder te worden

Als u Keurschilder wil worden, dient u een proeve van bekwaamheid te overleggen en in het bezit te zijn van tenminste het diploma voor gezelschilder (niveau 3). Dan zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden en zal uw schilderwerk en werkwijze bekeken worden. Controle en keuren, dat zijn de kenmerken van de Keurschilder.

Wat kost het mij?

Als u ervoor kiest om Keurschilder te worden, dan draagt u dat uit. Op uw kleding, uw auto, uw briefpapier (e-mail, offertes en facturen) en op uw website.

U draagt uit dat u Keurschilder bent, u bent immers trots op uw vak

Voor de werkzaamheden van de coöperatie vragen wij de Keurschilders een bijdrage. Daarnaast bieden we diverse pakketen aan waarbij we bijvoorbeeld uw administratie uit handen nemen, uw website professionaliseren (beter vindbaar in Google), en waarbij u duurzame schildersproducten met een aantrekkelijke korting kunt bestellen.

Hoe word ik een Keurschilder?

Gediplomeerde schilders komen in aanmerking om lid te worden van de coöperatie. Niet alle schilders kunnen Keurschilder worden. Door de coöperatie wordt u(w werk) gecontroleerd. De Keurschilder werkt netjes, met kwaliteitsproducten en werkt duurzaam, met veel aandacht voor het milieu. Een Keurschilder is altijd bereid om te leren en om beter te worden.

Neem nu contact op en profiteer mee

Als u interesse heeft om Keurschilder te worden of een vrijblijvend gesprek met de coöperatie wenst, kunt u contact opnemen met Ruud de Wijs (Ruud@keurschilder.nl). Natuurlijk kunt u ons ook benaderen via het contactformulier.