Even voorstellen

februari 3, 2013 | Nieuws

De Keurschilder is een idee van Ruud de Wijs en wordt ondersteund door Fenneke Visscher en Rene de Wijs. De Keurschilder is en wordt een coöperatie van schilders in Nederland. Een Keurschilder is iemand die trots is op zijn vak en met passie werkt. Hij volgt cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en ontwikkelt samen met zijn mede-Keurschilders nieuwe methodieken en producten om goed aan te kunnen sluiten bij de wensen van de klant.
Een Keurschilder is lid van de coöperatie en denkt mee over de visie van De Keurschilder en maakt gebruik van de voordelen die de coöperatie biedt.

De coöperatie De Keurschilder is in oprichting en zoekt schilder die zich hierbij willen aansluiten en zo in deze beginfase kunnen meedenken met de visie (en andere praktische zaken) van De Keurschilder. We zijn met een aantal schilders in gesprek die de coöperatie willen ondersteunen.

Op de Bouwbeurs 2013 zullen wij ons presenteren en laten zien wat De Keurschilder is en wat een Keurschilder kan. Daar gaan we graag met potentiële Keurschilders in gesprek. Heeft u voor die tijd vragen aan de organisatie, dan kunt u zich wenden tot Ruud de Wijs via 0651326153 of via het contactformulier op de website www.keurschilder.nl (meld je meteen even aan voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Twitter).

Tot ziens op de Bouwbeurs in Utrecht in hal 3, standnummer A081.