De Keurschilder op de Internationale Bouwbeurs 2013

februari 3, 2013 | Nieuws

U vindt De Keurschilder in hal 3 en ziet de stand direct aan uw rechterhand als u de hal binnenkomt. De Bouwbeurs vindt plaats van 4 t/m 9 februari 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. Kom kennismaken met De Keurschilder!

Over de Bouwbeurs 2013

De Internationale BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Deze editie is het thema Bewust Bouwen.

Bewust Bouwen

In de huidige markt draait het om meer dan alleen het aanbieden van degelijke producten en diensten. Succesvolle bedrijven nemen de eindgebruiker serieus, komen de bouwer tegemoet met slimme en efficiënte bouwconcepten en houden rekening met de eisen die de maatschappij stelt. Bewust Bouwen is: de gebruiker centraal stellen. Bouwen op de juiste locatie. Duurzaam, innovatief en ambitieus. Inspelen op de toekomst.

Op de Internationale BouwBeurs 2013 vindt u wat de markt u te bieden heeft. Wilt u Bewust Bouwen aan uw succes, nu en in de toekomst? De Internationale BouwBeurs is uw startpunt. Hier doet u de kennis en contacten op die u nodig heeft en maakt u kennis met nieuwe producten, systemen en ideeën. (bron: bouwbeurs.nl)

 

Kunt u niet aanwezig zijn op de Bouwbeurs maar wilt u wel kennismaken met De Keurschilder? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.